וופל בלגי FDK251
החוויה הבלגית מגיעה אליכם לסלון
יש מספיק וופל לכולם
משטח עבודה בעומק 9 מ”מ מאפשר הכנת שתי יחידות וופל בלגי גדולים בו זמנית.
וופל בלגי Non stick
משטח עבודה מצופה ציפוי מונע הידבקות Non stick coating המאפשר הסרה נוחה של הוופל וניקוי קל.
לאחסן בקלות ובלי בעיה
המוצר תוכנן ועוצב לחסכון במקום אחסון ניתן לאחסון אנכי עם נעילת קפיץ למשטחי הוופל לבטיחות ונוחות ומתלה לאחסון הכבל בגב המכשיר.
טכני
- מספר משטחים: ניתן להכין 2 יח’ וופל
- צבע שחור בשילוב נירוסטה מוברשת
- הספק 850 W
- משטח עבודה Non Stick
- מידות גובה 29.5 ס”מ
- רוחב 31.6 ס”מ
- עומק 15.5 ס”מ
- משקל 2.5 ק”ג
מתכון מנצח לוופל בלגי
מצרכים
- 2 ביצים (גודל לארג׳)
- 2 כוסות חלב רגיל או צמחי
- 3 כפיות אבקת אפייה (1.5 שקיות – 15 גרם)
- 1/4 2 כוסות קמח רגיל (281 גרם) או קמח שיבולת שועל (349 גרם). אפשר להכין את המתכון עם פתיתי שיבולת שועל (2.5 כוסות – 281 גרם) ולטחון את כל התערובת בבלנדר
- 2 כפות סוכר (או דבש או ממתיק) – לא חובה
- 2 כפות חמאה מומסת/שמן
- מעט מלח
- 1 כפית תמצית וניל
- חמאה/שמן לשימון המכשיר
אופן ההכנה
- אופציה ראשונה: מערבבים בקערה או בבלנדר את כל המרכיבים וקופצים לסעיף 3.
- אופציה מושקעת: מערבבים את כל המרכיבים היבשים – אבקת אפייה, קמח ומלח בקערה. בקערה אחרת מערבבים את החלמונים (הצהובים), חלב, שמן ווניל. מערבבים את תכולת שתי הקערות. מקציפים את החלבונים עם הסוכר. מקפלים את שתי התערובות לתערובת אחידה.
משמנים קלות את התבניות של מכשיר הוופל הבלגי FDK 251 ושופכים את הבלילה עד שהיא כמעט ממלאה את כל החורים (הבלילה תופחת). סוגרים את המכשיר למשך כ-5 דקות, ומוציאים מהמכשיר כהוופל נראה זהוב ומוכן.
אין ביקורות למוצר זה.