fbpx
-12%
2
5
4
3
1
6
,

מכשיר וופל בלגי הפעלה אנכית Caso קאסו דגם WaffleUp

CASO
זמינות במלאי:

זמין במלאי


  • מערכת אפייה אנכית לוופלים בלגיים מושלמים
  • קוטר כל וופל 18 ס”מ ו-2.5 ס”מ עובי
  • מושלם לווריאציות מתוקות ומלוחות מכל הסוגים ועוד הרבה מעבר לכך
  • פריט עיצובי שמתאים לכל מטבח הודות לעיצוב המודרני והאנכי
  • ניתן לצקת את הבלילה מלמעלה לפיזור אחיד ותוצאות אפייה מיטביות
  • צליל חיווי כאשר זמן האפייה נגמר
  • הספק: 800W
למפרט המלא

650
570

זמין במלאי


או ב-₪95 עבור 6 תשלומים

אחריות

אחריות שנה ע"י היבואן הרשמי SG אס.גי אלקטרוניקה

משלוח

חינם לכל חלקי הארץ

זמן אספקה

7 ימי עסקים

תשלומים

עד 6 תשלומים ללא ריבית

מכשיר להכנת וופל בלגי – הפעלה אנכית Caso דגם WaffleUp

בין אם בהיר, אוורירי, חום זהוב או פריך – מכשיר הוופל החדשני “WaffleUp” מבית CASO Design מרשים עם תוצאות אופטימליות וטעימות! שלא כמו מכשירים רגילים, ל-WaffleUp מערכת אפייה אנכית המאפשרת לאפות וופל בלגי מושלם.

וופלים מושלמים

מכשיר להכנת וופלים בלגיים “WaffleUp” מבית CASO Design יוצר וופלים מושלמים (כ-18 ס”מ ו-2.5 ס”מ עובי) ואידיאלי לווריאציות מתוקות ומלוחות מכל הסוגים. הודות לציפוי הנון-סטיק, הוופלים מוכנים עם שומן מופחת.
בזכות העיצוב האנכי והעמיד לטפטוף, האפייה הופכת לעניין נקי ומהיר.

מאפיינים:

  • מערכת אפייה אנכית לוופלים בלגיים מושלמים
  • קוטר כל וופל 18 ס”מ ו-2.5 ס”מ עובי
  • מושלם לווריאציות מתוקות ומלוחות מכל הסוגים ועוד הרבה מעבר לכך
  • פריט עיצובי שמתאים לכל מטבח הודות לעיצוב המודרני והאנכי
  • ניתן לצקת את הבלילה מלמעלה לפיזור אחיד ותוצאות אפייה מיטביות
  • הכנה ללא בלגן הודות למיכל הטפטוף לעודף הבלילה – הבלילה לא נדבקת למכשיר ונאספת לשימוש חוזר
  • כפתור בקרה עם 5 הגדרות לבחירה דרגת השחמה אופטימלית מבהיר ואוורירי לחום זהוב וקריספי
  • ציפוי נון-סטיק כפול מה שמאפשר הסרה קלה של וופלים
  • חיווי תאורה לשלבי אפייה: נורה אדומה: יוצקים את הבלילה למכשיר ואופים | אור ירוק: הוופל מוכן
  • צליל חיווי כאשר זמן האפייה נגמר
  • מקום לליפוף כבל החשמל
  • כולל מצקת למזיגת בלילה קלה
  • הספק: 800W

מימדים:
אורך: 32 ס”מ
רוחב: 30 ס”מ
עומק: 16.5 ס”מ


מתכון מנצח לוופל בלגי

מצרכים

  • 2 ביצים (גודל לארג׳)
  • 2 כוסות חלב רגיל או צמחי
  • 3 כפיות אבקת אפייה (1.5 שקיות – 15 גרם)
  • 1/4 2 כוסות קמח רגיל (281 גרם) או קמח שיבולת שועל (349 גרם). אפשר להכין את המתכון עם פתיתי שיבולת שועל (2.5 כוסות – 281 גרם) ולטחון את כל התערובת בבלנדר
  • 2 כפות סוכר (או דבש או ממתיק) – לא חובה
  • 2 כפות חמאה מומסת/שמן
  • מעט מלח
  • 1 כפית תמצית וניל
  • חמאה/שמן לשימון המכשיר

אופן ההכנה

  • אופציה ראשונה: מערבבים בקערה או בבלנדר את כל המרכיבים וקופצים לסעיף 3.
  • אופציה מושקעת: מערבבים את כל המרכיבים היבשים – אבקת אפייה, קמח ומלח בקערה. בקערה אחרת מערבבים את החלמונים (הצהובים), חלב, שמן ווניל. מערבבים את תכולת שתי הקערות. מקציפים את החלבונים עם הסוכר. מקפלים את שתי התערובות לתערובת אחידה.
    משמנים קלות את התבניות של מכשיר הוופל הבלגי  FDK 251 ושופכים את הבלילה עד שהיא כמעט ממלאה את כל החורים (הבלילה תופחת). סוגרים את המכשיר למשך כ-5 דקות, ומוציאים מהמכשיר כהוופל נראה זהוב ומוכן.

בתאבון 

מותג

אין ביקורות למוצר זה.

מבוסס על 0 ביקורות

0.0 ממוצע
0
0
0
0
0

כתוב את הביקורת הראשונה למוצר “מכשיר וופל בלגי הפעלה אנכית Caso קאסו דגם WaffleUp”

במה נוכל לעזור ?

על מנת להגיש הצעה, עליכם להירשם לאתר

הרשמה/התחברות באמצעות מדיה חברתית:
התחברות מהירה ללא צורך בסיסמה
או הרשמה באמצעות פרטים אישיים:
או

איך נוכל לעזור לך עם המוצר מכשיר וופל בלגי הפעלה אנכית Caso קאסו דגם WaffleUp?

רק ב-₪570

רוצים להתייעץ עם מומחה?

על מנת להגיש הצעה, עליכם להתחבר לאתר

התחברות באמצעות מדיה חברתית:
התחברות באמצעות פרטים אישיים:
או
0